Pink Walk: Novartis-collega’s zetten meer dan 11 miljoen stappen

#NovartisBeLux collega’s sturen borstkanker wandelen in mei #NovartisTogether #PinkWalk @PinkRibbon 

01 Juni 2024

11.835.948 om precies te zijn. Zo veel stappen zetten een heleboel collega’s in Vilvoorde in het kader van de ‘Pink Walk’, die al voor de 9e keer georganiseerd werd door Pink Ribbon. In de maand mei moedigt de organisatie mensen en organisaties aan om ‘borstkanker wandelen te sturen’. Daar doen we bij Novartis maar wat graag aan mee, in het verlengde van ons dagelijkse engagement om samen de beste zorg naar borstkankerpatiënten te brengen.

Al enkele jaren op rij worden collega’s in mei aangemoedigd om zo veel mogelijk stappen te zetten. Het is een moment om extra stil te staan bij de ziekte en de impact op mensen die we graag zien. Al wandelend wordt er geld ingezameld voor projecten rond borstkanker én werken de collega’s aan hun eigen gezondheid.

We wandelden allemaal samen 8.957 km, goed voor een dagelijks gemiddelde van 5,25 km of 6.923 stappen. Op 23 mei organiseerden we ook een – roze! - middagwandeling door het Drie Fonteinen-park, vlakbij ons kantoor in Vilvoorde. Een ideaal moment om de benen te strekken, te genieten van het streepje zon en samen borstkanker wandelen te sturen.